Omleta cu smantana


Nu credeam ca o sa ajung sa am trei omlete pe blog, dar tot impiedicandu-ma de omlete a la Gordon Ramsay, mi-am spus ca merita sa va povestesc de paparada pe care o prepara tatal meu de cate ori ajung pe acasa.

Pusi tata!







Ingrediente:
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • ulei

Regula e simpla: la fiecare ou cate o lingura smantana. In rest...
Se bat ouale, se sareaza dupa gust, apoi se adauga smantana si se omogenizeaza. Intr-o tigaie se incinge putin ulei, se toarna compozitia si se amesteca mereu cu o lingura de lemn pana cand omleta este gata (nu dureaza mai mult de o jumatate de minut).

Pofta buna!

Si un pont de la mine: incearca omleta taraneasca si omleta cu ardei gras.


Comentarii

Johnny_K a spus…
Suna bine omleta ta. Noi o facem, de obicei, cu branza sau cascaval. Dar cu urmatoarea ocazie o incercam si pe asta. :)
Mrs. Green Foot a spus…
Imi place mult si omleta cu cascaval, mai ales cand e inca fierbinte si cascavalul se intinde pana in tavan :))
Danut Buc a spus…
Omleta merge si simpla,dar cand vine la pachet cu cascaval parca este altceva