Nu credeam ca o sa ajung sa am trei omlete pe blog, dar tot impiedicandu-ma de omlete a la Gordon Ramsay, mi-am spus ca merita sa va povestesc de paparada pe care o prepara tatal meu de cate ori ajung pe acasa.

Pusi tata!







Ingrediente:
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • ulei

Regula e simpla: la fiecare ou cate o lingura smantana. In rest...
Se bat ouale, se sareaza dupa gust, apoi se adauga smantana si se omogenizeaza. Intr-o tigaie se incinge putin ulei, se toarna compozitia si se amesteca mereu cu o lingura de lemn pana cand omleta este gata (nu dureaza mai mult de o jumatate de minut).

Pofta buna!

Si un pont de la mine: incearca omleta taraneasca si omleta cu ardei gras.




This entry was posted on 11/24/2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comentarii:

    Johnny_K spunea...

    Suna bine omleta ta. Noi o facem, de obicei, cu branza sau cascaval. Dar cu urmatoarea ocazie o incercam si pe asta. :)

  1. ... on 28 noiembrie 2011, 23:14  
  2. Mrs. Green Foot spunea...

    Imi place mult si omleta cu cascaval, mai ales cand e inca fierbinte si cascavalul se intinde pana in tavan :))

  3. ... on 4 decembrie 2011, 17:40  
  4. Danut Buc spunea...

    Omleta merge si simpla,dar cand vine la pachet cu cascaval parca este altceva

  5. ... on 25 august 2013, 01:14  

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com