Sonnenschein a sarbatorit 3 ani jumate. A vrut neaparat sa ii cantam la multi ani si sa aiba tort. Colorat. Cu lumanari. Ca sa aiba in ce sa sufle.
Ingrediente blat:
- 1 banana bine coapta, cu pete negre pe coaja
- 1 ou
- 1-3 linguri (amestec) faina
Ingrediente crema:
- 250g mascarpone
- 2 linguri miere lichida
- 1 lingura rasa cacao
- 2 linguri topping de coacaze negre*
Se prepara miniclatitele dupa indicatiile de aici. (nu am adaugat mar sau scortisoara pentru a pastra aluatul neutru din punctul de vedere a aromelor). Se lasa la racit.
Mascarponele se amesteca cu mierea. Jumatate din cantitate se amesteca cu cacao, cealalta jumatate cu toppingul de coacaze.
Pe o farfurie se aseaza un rand de miniclatite, peste care se intinde crema de cacao, apoi inca un rand de miniclatite. Tortul se imbraca in crema roz. In varf am asezat o mini clatita, menita sa sustina lumarile.
Tortul se pastreaza la rece pana la servire.
*renuntati la toppingul de coacaze pentru un tort bebelusesc fara zahar!
De sus tortul arata ca un titi (hahaha):
Mai dureaza mult pozele, mama?!
La multi ani, Sonnenschein!
Pfff ce albastra e poza, dar chiar nu am gasit cum sa fac white balance-ul pe telefon!
Comentarii