Ingrediente pentru 2 portii:
- 2 felii cotlet de porc fara os
- 2 felii cascaval (~1 cm grosime)
- 1 ou
- 2 linguri faina
- ulei
- sare, piper
Carnea se spala, se usuca cu un servet de hartie si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se aseaza cate o bucata de cascaval in mijlocul fiecarei felii de cotlet. Se apropie marginile carnii si se apasa un pic cu degetele astfel incat cascavalul sa fie inchis ca intr-un plic.
Buzunarasele se trec prima data prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare ca pentru omleta. Se repeta operatia (intai faina, apoi ou) astfel incat carnea sa fie acoperita uniform cu faina si ou.
Buzunarasele se pun la prajit in putin ulei incins la foc mic. Atentie, sa nu fiti tentate sa dati focul mai tare: riscati sa obtineti niste buzunarase arse in exterior si nefacute in interior.
Buzunarasele se servesc calde alaturi de cartofi natur.
Buzunarasele se servesc calde alaturi de cartofi natur.
Si o sectiune:
Pofta buna!
Comentarii
Legat de chestiile semicrude si fade... asa credeam si eu pana am cunoscut-o pe Ina si am vazut bunatatile raw pe care le face.
O seara faina sa ai!