Buzunarase cu cascaval


O alternativa mai rapida la Cordon Bleu. Si la fel de delicios!


Buzunarase cu cascaval

Ingrediente pentru 2 portii:
  • 2 felii cotlet de porc fara os
  • 2 felii cascaval (~1 cm grosime)
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • sare, piper


Carnea se spala, se usuca cu un servet de hartie si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se aseaza cate o bucata de cascaval in mijlocul fiecarei felii de cotlet. Se apropie marginile carnii si se apasa un pic cu degetele astfel incat cascavalul sa fie inchis ca intr-un plic.


Buzunarase cu cascaval Buzunarase cu cascaval


Buzunarasele se trec prima data prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare ca pentru omleta. Se repeta operatia (intai faina, apoi ou) astfel incat carnea sa fie acoperita uniform cu faina si ou.


Buzunarase cu cascaval

Buzunarasele se pun la prajit in putin ulei incins la foc mic. Atentie, sa nu fiti tentate sa dati focul mai tare: riscati sa obtineti niste buzunarase arse in exterior si nefacute in interior.

Buzunarasele se servesc calde alaturi de cartofi natur.


Buzunarase cu cascaval

Si o sectiune:


Pofta buna!

Comentarii

lulu a spus…
Green Foot, eram obosita si voiam sa merg la culcare, dar ti-am vazut ultima postare! Tentante lucruri! Dar ma intreb cum se impaca asta cu preceptele alimentatiei moderne,conform carora...stii tu , doar chestii semicrude si fade...Nu pot manca lucruri fara gust, si, personal cred(dupa rataciri intr-un sens sau altul), ca secretul este in moderatie. Si mai cred ca hrana fara gust aduce cam tot atata stress bietului organism, cat si o bucatica de porc penal, din cand in cand. Tu ce crezi?
Mrs. Green Foot a spus…
Intotdeauna am comparat preceptele alimentatiei moderne cu ultimele tendinte in moda. Fara suparare! Eu consider ca o alimentatie corecta inseamna cate putin din fiecare. Fara sa exageram cu nimic! Fara rontaituri la TV sau in fata pc-ului sau citind cartea preferata. Combinat cu miscare! Iar aici parem sa fim pe aceeasi lungime de unda :)

Legat de chestiile semicrude si fade... asa credeam si eu pana am cunoscut-o pe Ina si am vazut bunatatile raw pe care le face.

O seara faina sa ai!