Am aflat ca in Romania rodia, asemeni portocalelor, se gaseste cel mai des la calitatea optima in toamna si inceput de iarna. Deci acum e momentul perfect pentru o salata cu avocado, branza de capra si rodie.
Ingrediente:
- 1 avocado
- 1 rodie
- 1 para Conference
- 100g branza de capra La Colline
- Nuci
- Fulgi de chilli
- 1/2 lingurita sumac
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura zeama de portocale
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingurita miere
Avocado si para se taie felii subtiri sau cubulete. Se amesteca usor, apoi se adauga restul ingredientelor: branza de capra rupta bucati mai mari, nucile si semintele de rodie. Se condimenteaza cu sumac si fulgi de chilli.
Imi place foarte mult salata aceasta si o adaptez pe loc ingredientelor pe care le am la indemana. Uneori simt nevoia unui dressing - amestec atunci 3 linguri de ulei de masline cu cate o lingura de zeama de portocala si lamaie si o lingurita de miere.
Pofta buna!


Comentarii