Cred ca am povestit deja, daca nu, zic acum: schimbare radicala in gusturile si preferintele culinare ale lui Sonnenschein. Dintr-o mare ciorbara ce a fost, sa nu vada acum nicio ciorba. Ba uneori stramba din nas chiar si la supa mea de rata. In schimb supele crema rullz!
Ingrediente:
- 200g dovleac
- 1 morcov
- 1 cartof dulce mic
- 1 ceapa
- 200 ml lapte de cocos
- 1/2 lingurita turmeric
- Ulei
- Sare, piper
Ceapa tocata se caleste in ulei incins. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga restul legumelor taiate bucati mai mici, cate o jumatate lingurita turmeric si sare si apa cat sa acopere legumele. Se fierbe la foc mic, cu capacul pus timp de 20 minute.
Se paseaza cu mixerul vertical, se adauga laptele de cocos. Pentru o supa mai lunga se poate adauga mai mult lapte de cocos sau apa. Se condimenteaza apoi cu sare si piper dupa gust.
Se serveste imediat cu paine prajita si/sau seminte de dovleac coapte.
Pofta buna!
Comentarii