Bomboane Raffaello (cu lapte de cocos)

 Va scriu acum o alta reteta de homemade Raffaello, varianta cu lapte de cocos. Este o reteta simpla, cu putine ingrediente, bomboanele se prepara foarte usor. Bomboanele pregatite astfel au un gust mult mai pronuntat de cocos decat versiunea cu lapte condensat. Si, desigur, nici acestea nu se compara ca si textura cu pralinele Raffaello originale.


Ingrediente:

  • 400g lapte de cocos
  • 140g fulgi de cocos + extra pentru tavalit
  • 50g zahar pudra
  • Nuci caju 
  • Un praf de sare 
Intr-un bol se amesteca laptele de cocos, fulgii de cocos, zaharul si un praf de sare. Amestecul se da la frigider timp de o jumatate de ora. Se modeleaza apoi cu mana din amestec bilute, ascunzand in mijloc cate o nuca caju. Bomboanele se tavalesc prin fulgi de cocos si se lasa la rece in frigider peste noapte.

Sunt delicioase:

Ma rog, au fost... 

Sa ne fie de bine!

Comentarii