Bomboane Raffaello (cu lapte condensat)

Am incercat mai multe combinatii ca sa obtin niste bomboane asemanatoare pralinelor Raffaello. Fiecare combinatie a fost reusita, dar desigur nu se compara ca si textura cu bomboanele Raffaello originale. 

Astazi va scriu varianta cu lapte condensat.


Ingrediente:
  • 100 ml lapte condensat neindulcit
  • 2 linguri unt de cocos (nu ulei!)
  • Fulgi de cocos
  • 1 lingura miere lichida
  • Semintele de la o pastaie de vanilie
  • 2-3 picaturi esenta de migdale
  • O priza de sare

Se amesteca toate ingredientele lichide si untul de cocos, apoi se adauga atata fulgi de cocos pana cand rezulta o compozitie mai umeda care se poate modela. Se adauga sarea si vanilia si se omogenizeaza.

Se modeleaza bilute cu mana si se tavalesc prin fulgi de cocos. Bomboanele se dau la frigider peste noapte.


Atat. O zi dulce va doresc!

Comentarii