Lipseste doar mirosul si aroma lemnului ars.
Ingrediente:
- Piept de pui
- Dovlecel
- Ceapa
- Slanina
- Ardei gras
- Cartofi (albi, dulci)
- Boia dulce
- Sare, piper
- Ulei
Cuptorul se preincalzeste la 180°C. Daca folositi bete de frigarui din lemn, acestea se pun la hidratat in apa rece.
Ardeiul, ceapa si dovlecelul se tai bucati mai mari, potrivite pentru frigarui. La fel si slanina si pieptul de pui. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce (optional se marineaza).
Cartofii se curata si se taie wedges. Cartofii se pun in tava, se stropesc cu un pic de ulei si se condimenteaza cu sare si piper.
Se fac frigaruile: carne, ardei, dovlecel, ceapa, slanina si se repeta in aceeasi ordine pana se umple batul. Frigaruile se pun suspendate pe marginile tavii in care sunt cartofii.
Tava se introduce la cuptor pentru 30 minute. La jumatatea timpului se scoate tava din cuptor si frigaruile se intorc cu partea rumena in jos.
Pofta buna va doresc!
Comentarii