Din seria "ce le dam musafirilor de rontait?" - azi minitarte aperitiv.
Ingrediente:
- 200g foietaj
- 1 ceapa rosie
- 1 mar
- cateva boabe de struguri
- 2-3 felli de branza brie
- 1 lingura unt
- 1 lingurita zahar
- piper
Branza se taie bucati mici. Marul se taie felii subtiri si se caleste in untul incins. Din aluatul de foietaj se decupeaza cercuri cu ajutorul unui pahar. Ceapa rosie se taie in rondele subtiri si se caleste in ulei, la foc mic, in jur de 8 minute. Se adauga zaharul si piper proaspat macinat. In mijlocul fiecarei tarte se imparte ceapa calita. Minitartele se dau la cuptor la 200°C timp de 15 minute.
Minitartele fierbinti se decoreaza imediat cu bucatele de branza, felii de mar si boabe de struguri.
Distractie placuta!
Un pont: inlocuiti marul cu orice fruct dulce va este la indemana (pere, prune, caise, capsuni, etc).
Si inca unu': Imprastiati putin cascaval ras peste aluatul ramas dupa decupare. Veti obtine niste saratele extrem de bune!
Distractie placuta!
Un pont: inlocuiti marul cu orice fruct dulce va este la indemana (pere, prune, caise, capsuni, etc).
Si inca unu': Imprastiati putin cascaval ras peste aluatul ramas dupa decupare. Veti obtine niste saratele extrem de bune!
Comentarii