Uitasem complet de checul acesta pana sa dau de briosele pizza ale Dianei. Am salivat un pic, mi-am promis ca fac de rev, nu am mai apucat, A. mi-a facut pofta cu checul facut de ea... dar in cele din urma mi-am luat si eu revansa!
Ingrediente:
- 4 oua
- 100g faina
- 3 linguri lapte
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita nucsoara
- sare, piper
- 150g sunca (cubulete)
- 100g cascaval (ras)
- 2 ardei capia (cubulete)
- 50g porumb
- 50g mazare
50g stafide 25g stafide - ca iese prea dulce altfel :D, mersi I.
Ouale se sareaza ca pentru omleta si se bat spuma. Se adauga laptele, praful de copt si faina, si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase de faina. Se adauga apoi restul ingredientelor si se omogenizeaza.
Amestecul se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit cca o ora (pana ce trece testul scobitorii). Dupa racirea completa, checul se taie felii.
Amestecul se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit cca o ora (pana ce trece testul scobitorii). Dupa racirea completa, checul se taie felii.
Si un pont de la mine: adaptati reteta dupa preferintele voastre, pastrand doar ingredientele de baza si combinand cu diverse legume, verdeturi, ciuperci, carne, nuci sau alune!
Comentarii
Mie mi s-a stricat cuptorul si astept verdictul specialistului.
Asa ca deocamdata nu pot decat sa salivez.:)
Lia, tot raul spre bine: poate fi o scuza buna sa iti schimbi mobila de bucatarie :))
Mai bine schimb aragazul. :)
Va pupam, S&I.
Pusi si de la noi.