"Dulce Romanie" initiata de Mihaela acum 3 ani a ajuns la final. Ultima editie este gazduita de Elena si are ca tema legumele verzi si/sau lactatele. Cum salata mea se incadreaza bine la verzaciuni, reusesc sa particip si eu la aceasta ultima provocare.





Ingrediente:
  • 300g baby spanac
  • 125g creveti
  • 2 catei de usturoi
  • otet balsamic alb
  • ulei de floarea soarelui
  • ulei din seminte de dovleac
  • sare, piper

Cateii de usturoi (necuratati!) se strivesc cu coada cutitului si se arunca in uleiul (de floarea soarelui) incins. Cand bucataria s-a umplut de mirosul de usturoi se adauga crevetii. Acestia se prajesc 1-2 minute pe ambele parti (atentie sa nu ii ardeti).

Spanacul se stropeste cu o vinegreta facuta din ulei de dovleac, otet balsamic, sare si piper proaspat macinat. Peste spanac se imprastie crevetii scursi de ulei.

Pofta-n burta!













This entry was posted on 3/26/2014 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com