Renumita salata de boeuf in adaptarea mamei lui Mr.Green Foot.






Ingrediente:
  • 2 cartofi potriviti ca marime
  • 5 morcovi nu exagerat de mari
  • 1/2 piept de pui
  • 1 gogosar murat (varianta dulce-acrisoara)
  • 1 ou
  • 2 lingurite mustar clasic
  • ~150 ml ulei
  • sare, piper
Din galbenusul de ou, mustar si ulei se prepara o maioneza (vezi reteta aici). Albusul de ou se prajeste in putin ulei apoi se toaca marunt. Muratura se taie cubulete. Cartofii, morcovii si carnea de pui se pun la fiert in apa cu sare.Se scurg de zeama, apoi se taie cuburi mici si se lasa sa se raceasca complet.

Se amesteca toate ingredientele si se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se consuma ca fel principal sau ca garnitura langa carnati prajiti sau snitel.

Si un pont de la mine: nu aruncati zeama in care au fiert legumele si carnea! Folositi-o in loc de apa la o supa de pui cu galuste sau cu conopida.
Inca un pont: Nu vreti sa faceti supa chiar acum sau aveti deja o supa in frigider? Sa nu aruncati zeama! Congelati-o sub forma de cuburi si folositi-o la urmatoarea supa.

Sa va fie de bine!












This entry was posted on 11/20/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com