Din seria "ce le dam musafirilor de rontait?"  - azi minitarte aperitiv.





Ingrediente:
  • 200g foietaj
  • 1 ceapa rosie
  • 1 mar
  • cateva boabe de struguri
  • 2-3 felli de branza brie
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita zahar
  • piper
Branza se taie bucati mici. Marul se taie felii subtiri si se caleste in untul incins. Din aluatul de foietaj se decupeaza cercuri cu ajutorul unui pahar. Ceapa rosie se taie in rondele subtiri si se caleste in ulei, la foc mic, in jur de 8 minute. Se adauga zaharul si piper proaspat macinat. In mijlocul fiecarei tarte se imparte ceapa calita. Minitartele se dau la cuptor la 200°C timp de 15 minute.

Minitartele fierbinti se decoreaza imediat cu bucatele de branza, felii de mar si boabe de struguri.

Distractie placuta!

Un pont: inlocuiti marul cu orice fruct dulce va este la indemana (pere, prune, caise, capsuni, etc).
Si inca unu': Imprastiati putin cascaval ras peste aluatul ramas dupa decupare. Veti obtine niste saratele extrem de bune! 


This entry was posted on 11/06/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com