O incercare de a imita morcovii marinati, pe care ii mananc la cantina si care imi plac la nebunie. Ce mi-a iesit mie nu prea seamana cu morcovii mei adorati, dar nici astia de mai jos nu-s de lepadat. Pana data viitoare!





Ingrediente:
  • 250g morcovi tineri
  • 2 linguri otet balsamic alb
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita zahar
  • 7 linguri apa
  • patrunjel
  • seminte de susan
  • sare, piper


Morcovii se taie betigase, patrunjelul se toaca marunt.

Intr-un vas se amesteca apa, otetul, zaharul si o lingura ulei. Se adauga morcovii si se fierbe cu capacul pus timp de 5 minute. Cand morcovii s-au racit, se adauga restul de ulei, patrunjelul si semintele de susan prajite. Se amesteca bine si se da la rece pentru 12 ore. Cu o jumatate de ora inainte de servire se scoate din frigider. Condimentati cu sare si piper dupa preferinte.

Combinatia mea preferata: morcovii marinati cu branza feta si paine prajita.

Pofta buna!











This entry was posted on 6/20/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com