Zilele trecute mi-am adus aminte de delicioasa salata pe care am mancat-o la Frontiera in Vama. M-am gandit sa va povestesc si voua de reteta aceasta :)






Ingrediente pentru 2 portii:
  • 3 morcovi
  • 1/4 telina
  • 2 mere
  • frunze de patrunjel (optional)
  • maioneza preparata dintr-un ou (~100g)

Morcovii, telina si merele se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu frunzele de patrunjel maruntite si cu maioneza preparata dupa reteta de aici. Se pastreaza la rece pana la servire. Salata se consuma ca fel principal sau ca garnitura pentru pui la gratar.

Pofte bune!

Si un pont de la mine: pentru o salata mai "light" inlocuiti maioneza cu iaurt.




This entry was posted on 12/09/2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comentarii:

    Lia spunea...

    Cred ca e o combinatie fericita.
    Poza e delicioasa. :)

  1. ... on 9 decembrie 2010, 23:15  
  2. Mrs. Green Foot spunea...

    Este :)

  3. ... on 10 decembrie 2010, 12:56  
  4. Ina spunea...

    Mi-ai amintit de o reteta minunata de pateu de cruditati pe care trebuie sa o refac neaparat <3

  5. ... on 10 decembrie 2010, 17:20  
  6. Mrs. Green Foot spunea...

    Ina :)

  7. ... on 10 decembrie 2010, 21:12  

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com