Sunt unele cuvinte...

...care au fost "imbogatite" cu un sens complet eronat. Stiati ca, pentru majoritatea oamenilor locatie inseamna loc/localizare?!!

[...] Oferte locatii evenimente [...] Locatii romantice de Craciun [...] In februarie se aleg cinci locatii din 100 pentru noua centrala [...] Egiptul - o locatie de vis [...] Vand teren in locatii de vis [...] Este un concept românesc nou şi original, o locaţie cu stil, de o fineţe discretă, un nou trend care propune un mix unic [...] Topul celor mai scumpe locatii de birouri din lume [...]



LOCÁŢIE, locaţii, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosinţă temporară. ♦ Taxă de locaţie = taxă care se plăteşte drept sancţiune în caz de depăşire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părţi se obligă să procure şi să asigure celeilalte părţi folosinţa unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locaţiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.
- definitie preluata din DEX -

Comentarii