Stiu ce dulce o sa pregatesc anul acesta lui Mos Craciun!




Ingrediente:
  • 250g pasta de martipan
  • 50g zahar pudra
  • 1 albus de ou
  • ~50g fulgi de migdale

Albusul de ou se amesteca cu zaharul pudra si se bate un pic cu furculita. Se adauga martipanul bucatele si se framanta un "aluat". Aluatul de martipan se lasa la frigider vreo 15 minute pentru a putea fi prelucrata mai usor.

Din aluat se modeleaza bile de marimea unor castane - lucrati cu mainile usor umezite si va merge totul mai repede. Bilele de martipan se tavalesc prin fulgii de migdale.

Fursecurile se coc la 175° vreo 10-15 minute (pana cand fulgii de migdale capata o culoare aurie).

Sa nu uitati laptele!










This entry was posted on 7/02/2014 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com