Sufleu de morcovi si varza de bruxelles


I. draga mea, acesta e raspunsul meu la sufleul tau de broccoli :)






Ingrediente:
  • 300g varza de bruxelles
  • 150g morcovi
  • 3 oua
  • 50g branza
  • 4 linguri smantana
  • 8 linguri gris 
  • 1/2 lingurita cimbru uscat 
  • 2 lingurite praf de copt 
  • sare, piper

Legumele se fierb in apa cu sare (atentie sa nu se faca terci).

Ouale se bat ca pentru omleta, se adauga smantana, grisul, branza maruntita, cimbrul, praful de copt si sare si piper dupa gust. Se adauga apoi legumele scurse de apa si taiate bucati mai mari (varzutele pe jumatate, morcovii rondele mai groase).

Amestecul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor (200°) pana se rumeneste frumos.

Recomandarea mea: fierbinte sau rece, egal, dar neaparat pe pat de salata.

S-aveti pofta!









Comentarii