Mi-a zis deunazi Mr.Green Foot sa mai termin cu experimentele in bucatarie si sa ii fac o mancare ca la mama acasa. Zis si facut!






Ingrediente pentru doua portii:
  • 2 pulpe de pui
  • 150g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingura faina
  • sare, piper
  • ulei
Fasolea verde se curata, usturoiul se taie felii subtiri, morcovul rondele, ceapa se toaca marunt.

In putin ulei se caleste ceapa si un catel de usturoi, se adauga apoi morcovul, pulpele de pui si boiaua dulce. Se stinge cu 2-3 pahare de apa. Cand a dat in clocot se adauga fasolea, piper si o lingurita sare.Cand fasolea si carnea sunt fierte (~45 minute) se adauga si cel de-al doilea catel de usturoi si lingura de faina lungita cu apa (atentie la cocoloase!). Se amesteca bine si se tine pe foc mic inca vreo 5 minute. 

Sarati si piperati daca mai e nevoie si hidati la masa!

Sa ne fie de bine!













This entry was posted on 10/09/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com