Tocana aceasta e o mancare pentru tine si pentru cei foarte apropiati tie. Doar ei o sa treaca cu vederea aspectul ... sa zicem, nu foarte apetisant si vor savura combinatia pui-morcovi-lapte de cocos.

Mancare facuta in graba, la ochi - de aceea nu pot sa va dau cantitatile exacte. Dar sa tot fi fost vreo 200g carne si de doua ori mai mult morcov. 

Spor la gatit!






Ingrediente:
  • piept de pui
  • morcovi
  • 250 ml lapte de cocos (pentru gatit)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura sos de soia
  • ulei
  • sare, piper

Deci: Pieptul de pui se taie bucatele, morcovii rondele, usturoiul se toaca marunt. 

Puiul si ceapa se prajesc in putin ulei, se adauga apoi usturoiul, laptele de cocos, sosul de soia si o jumatate pahar apa. Se fierbe la foc mic vreo 20 minute, apoi se potriveste de sare si piper.

Se mananca fierbinte.

Pofta buna!










This entry was posted on 9/25/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com