Gasesc retete (si idei de retete) peste tot, chiar si in cele mai neasteptate locuri. Ce parere aveti de niste clatite cu banane? Am vazut o reteta interesanta pe usa unei bude publice. Ce ziceti de asta? :))

Reteta cremei de unt am gasit-o insa pe ambalajul untului. 





Ingrediente:
  • unt
  • arpagic verde
  • hrean ras, in otet sau smantana
  • coaja rasa de lamaie [optional]
  • sare, piper
Untul se lasa la temperatura camerei timp de o jumatate de ora. Arpagicul se taie rondele, iar coaja de lamaie se da pe razatoarea mica.

Untul se bate spuma cu mixerul, se adauga apoi arpagicul verde, o lingurita hrean si o ciupitura din coaja de lamaie. Se amesteca bine, apoi se mai adauga dupa gust hrean, sare si piper proaspat macinat.

Crema de unt se pastreaza la frigider. Inainte de servire lasati-o la temperatura camerei vreo 10-15 minute.

Recomandarea mea: crema de unt pe paine neagra cu seminte, decorata cu felii de castraveti sau ridichi, alaturi de o salata de rosii dulci!

Sa va fie de bine!










This entry was posted on 5/30/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com