Pizza copilariei mele: asa cum o facea mama, cu felii mari de paine inmuiate in lapte, ea mai punea deasupra si oua batute ca pentru omleta, bulion, apoi garnisea dupa pofte si cu ce avea la indemana. La masa!





Ingrediente:
  • felli de paine / painici taiate in doua
  • salam / sunca / jambon
  • cascaval / mozzarella
  • sos de rosii
  • lapte
  • ulei de masline

Painea se inmoaie in lapte, daca este foarte uscata, apoi se aranjeaza intr-o tava. Feliile de paine se ung cu sos de rosii. Deasupra se imprastie salamul si cascavalul taiat bucati. Optional se garniseste cu felii de ardei si frunze tocate de oregano sau busuioc.

Se da la cuptorul preincalzit la 200°  pentru 5-7 minute (pana cand cascavalul se topeste si se rumeneste un pic).

La servire se stropeste cu un pic de ulei de masline.

Pofta s-aveti!












This entry was posted on 3/07/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com