Un aperitiv indragit, de efect la party-uri, usor de realizat - recunosc insa ca ma enerveaza cand trebuie sa spal mixerul. Desigur pasta de masline se gaseste si de cumparat de-a gata, dar nu e mai fain sa le poti zice prietenilor ca mancarea de pe masa e facuta de tine? 

Mersi la parinti (stiti voi pentru ce)!





Ingrediente:
  • 100g masline fara samburi (recomand Kalamata)
  • 1 catel de usturoi
  • ~3 linguri ulei de masline
  • cimbru proaspat

Se pun toate ingredientele intr-un mixer sau robot si se mixeaza pana iese o pasta fina. Se unge cu ea pita prajita, se decoreara cu frunzulite de cimbru si... cheful poate sa inceapa.

Apropo de chef:  iata niste idei de finger food pentru prietenii vostri.

Distractie placuta!



PS: stiu ca v-am dat gata cu reteta asta :D












This entry was posted on 1/24/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com