Ca tot vorbeam data trecuta de finger food...


Ingrediente:
  • foaie de foietaj
  • cascaval
  • sunca
  • bete de frigarui

Se intinde foaia de foietaj. Peste aluat se imprastie cascavalul ras si sunca maruntita. Aluatul se ruleaza cat de strans se poate fara a-l deforma, apoi se taie in rondele de 1 cm. In fiecare rulou se infinge o frigaruie. Acadelele se aranjeaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor (15-20 minute).Acadelele se aranjeaza frumos in pahar. Sa nu uitati de bere!

Si un pont de la mine:  va mai lipseste desertul? Nimic mai simplu: ungeti un aluat de foietaj cu dulceata preferata, rulati-l si infingeti-l in bete. 

Si gata. Distractie placuta!


This entry was posted on 1/31/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com