V-am zis ca am mixer, nu? :D





Ingrediente:
  • 1 dovleac (~400g)
  • 100 ml suc de portocale
  • 400 ml apa
  • 1/2 lingurita pasta de ardei iute
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/4 lingurita curry
  • frunze de patrunjel
  • frunze de roinita (melissa)
  • sare, piper
Dovleacul taiat cuburi, pasta de ardei, curry si frunzele de patrunjel maruntite se pun la fiert, la foc mic, in apa cu zeama de portocale. Dupa vreo 20 de minute se baga mixerul in oala. Se adauga apoi nucsoara, frunzele de melissa si se sareaza si pipereaza dupa gust. Daca e nevoie se mai adauga putina zeama de portocale.

Supa se serveste cu piper proaspat macinat. Si va rog, gustati-o inainte sa adaugati smantana!

Pofta buna!

Recomandare: luati un dovleac mare si coaceti cateva felii la cuptor.










This entry was posted on 10/18/2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comentarii:

    whiteboard spunea...

    arata foarte bine, am facut si eu ceva de genul dar in loc de dovleac acm pus morcovi...

  1. ... on 1 noiembrie 2012, 10:10  
  2. Mrs. Green Foot spunea...

    Bun, bun, am facut si eu cu morcovi :)

  3. ... on 1 noiembrie 2012, 18:27  

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com