...care au fost "imbogatite" cu un sens complet eronat. Stiati ca, pentru majoritatea oamenilor locatie inseamna loc/localizare?!!

[...] Oferte locatii evenimente [...] Locatii romantice de Craciun [...] In februarie se aleg cinci locatii din 100 pentru noua centrala [...] Egiptul - o locatie de vis [...] Vand teren in locatii de vis [...] Este un concept românesc nou şi original, o locaţie cu stil, de o fineţe discretă, un nou trend care propune un mix unic [...] Topul celor mai scumpe locatii de birouri din lume [...]LOCÁŢIE, locaţii, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosinţă temporară. ♦ Taxă de locaţie = taxă care se plăteşte drept sancţiune în caz de depăşire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părţi se obligă să procure şi să asigure celeilalte părţi folosinţa unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locaţiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.
- definitie preluata din DEX -


This entry was posted on 5/14/2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com