V-au ramas de la Paste bucati de miel nepreparate si nu stiti ce sa faceti cu ele? Mergeti la gratar!

Miel la gratar

Pentru bait ne trebuie:
  • cimbru
  • patrunjel
  • frunze de leurda
  • o lingura boabe de mustar
  • boia dulce
  • ardei iute
  • 50 ml vin rosu demisec
  • sare si piper

Bucatile de miel se cresteaza bine pana la os - daca este cazul - astfel gratarul se face mai repede si se patrunde mai bine. Se sareaza si se pipereaza dupa gust (eu am folosit totusi putin mai multa sare decat de obicei). Bucatile de carne se impaneaza cu ardeiul iute, leurda, cimbrul si patrunjelul taiate in bucati mai mari. Se adauga boabele de mustar, se presara boia uniform, iar la sfarsit adaugam si vinul.

Miel la gratar

Vasul, acoperit cu o folie, se da la frigider pana a doua zi. Iar zeama de la bait nu cumva sa o aruncati!! Folositi-o in schimb pentru a fragezi carnea in timp ce se prajeste pe gratar.



This entry was posted on 4/21/2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com