tag:blogger.com,1999:blog-8928068227877311870.post6869822464953710354..comments2023-09-21T09:53:52.794+03:00Comments on The Green Foot: Lapte din soiaEssentia Mundihttp://www.blogger.com/profile/13974799587352403289noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8928068227877311870.post-59526695718410681762013-08-07T22:21:40.396+03:002013-08-07T22:21:40.396+03:00Viviana, mersi pentru sfat.Viviana, mersi pentru sfat.Mrs. Green Foothttps://www.blogger.com/profile/12554009540917740657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8928068227877311870.post-10714312695875307682013-08-06T21:36:26.836+03:002013-08-06T21:36:26.836+03:00Buna tuturor. Am citit comentariile voastre dorind...Buna tuturor. Am citit comentariile voastre dorind sa aflu si eu amanunte despre laptele preparat din faina de soia.Pe punga scrie ca faina e facuta din soia prajita,deci eu cred ca se poate prepara ca si inka.Asa ca am pus intr-un pahar 2 linguri de faina de soia am turnat apa fierbinte si am pus 1 lingurita de zahar,dupa care am lasat 10 min, l-am strecurat si l-am baut, fara vanilie sau alte arome ca nu am avut la indemana. E foarte bun daca tot vrei sa fie natural.<br /><br /><br /> viviananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8928068227877311870.post-35836099362412464492012-09-08T19:02:20.270+03:002012-09-08T19:02:20.270+03:00nu stiu daca se m-ai uiuta cineva aici, am luat as...nu stiu daca se m-ai uiuta cineva aici, am luat astazi faina din soia pentru a incerca sa prepar singura laptele de soia, si pe punga era pusa reteta de preparare a laptelui de soia din 300 g pudra amestecate cu 500 ml. apa calda, ce a rezultat este o budinca serioasa din soia, nicidecum lapte, la aceasta cantitate de 300 gr. faina cred ca ar fii necesari 5 litri de apa sau chiar 6 pentru a obtine un lapte chiar mai gros, sunt curioasa daca a reusit cineva sa gaseasca totusi proportia de pudra de soia pentru 1 litru de apa, toate buneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8928068227877311870.post-50080604233724842082011-03-14T20:35:59.365+02:002011-03-14T20:35:59.365+02:00Salut Cristiana,
scuze pt intarzierea cu care iti ...Salut Cristiana,<br />scuze pt intarzierea cu care iti raspund, din motive independente de mine nu am avut acces la internet.<br /><br />Pt strecurarea aluatului, am folosit un material asemanator celui folosit la camasile barbatesti (primit de la mama mea sub numele de panza). Am impaturit panza in 2 si asa am reusit sa strecor laptele. E drept ca nu se aseamana la consistenta cu laptele din magazine, este mult mai "des". Ulterior eu am mai adaugat apa ca sa fac laptele mai light+diverse arome, initial a fost prea concentrat pt mine.<br /><br />Sper ca raspunsul meu nu vine prea tarziu, si ca iti va usura cumva munca!<br /><br />Pusi la pici, ne mai auzim.Mrs. Green Foothttps://www.blogger.com/profile/12554009540917740657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8928068227877311870.post-49141201854342790282011-03-09T12:48:10.173+02:002011-03-09T12:48:10.173+02:00Buna! Am o intrebare... Cand amesteci faina cu apa...Buna! Am o intrebare... Cand amesteci faina cu apa, nu rezulta un aluat? Cum strecori aluatul ca sa rezulte lapte?<br /><br />Eu am incercat cu numai 250 gr faina si in 0.5 l apa a iesit un aluat destul de legat... adaugand apa pana la un litru s-a facut o pasta, dar la strecurat trecea aproape tot. <br /><br />Eu lapticul de soia il dau baietelului meu de 11 luni pt ca e alergic la lactoza, iar pana acum i-am facut din boabe de soia, dar e tare complicat ca trebuie sa curat fiecare bobita de coaja ca sa evit gustul amarui.<br /><br />M-as bucura daca m-ai lamuri cum e cu faina ca as scapa de un mare efort.<br />Multumesc!CristianaNnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8928068227877311870.post-54033565007882878092010-05-14T21:18:43.537+03:002010-05-14T21:18:43.537+03:00Lia bine zici, un smoothie ar fi perfect si ar mai...Lia bine zici, un smoothie ar fi perfect si ar mai taia si din gustul prea pregnant de soia. Si poate din miros...? :D Trebuie sa incerc!<br /><br />Lulu gustul era de soia (mult mai intens decat cel pe care il simti la laptele cumparat din comert), mirosul era insa de mazare, fasole uff. Sunt curioasa daca dupa fierbere sau adaugand fructe ar mai pierde din miros... Oricum, nu e atat de deranjant incat sa nu te poti obisnui :) <br /><br />Pe aici a fost soare azi cu ceva picaturi de ploaie, dar ne ameninta un cod galben de furtuna si vijelie. Sa vedem...Mrs. Green Foothttps://www.blogger.com/profile/12554009540917740657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8928068227877311870.post-17607818176128682042010-05-14T20:09:32.534+03:002010-05-14T20:09:32.534+03:00Buna seara Green Foot! Vad ca nu te abati de la dr...Buna seara Green Foot! Vad ca nu te abati de la drum...Bine ca reusesti! Pe aici prin sud balamuc mare si poale in cap! Nu stiu cum este pe la voi? Dar nu asta voiam de fapt sa te intreb. Dupa implementarea pastaii de vanilie mai avea mirosul si gustul de beany, cum spui tu?<br />Lulululuhttps://www.blogger.com/profile/07959151222968742916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8928068227877311870.post-3174956567820248102010-05-14T09:18:04.793+03:002010-05-14T09:18:04.793+03:00Foarte interesanta informatia.
Poate ca gustul lap...Foarte interesanta informatia.<br />Poate ca gustul laptelui de soia facut acasa e mai pregnant,dar cred ca e foarte sanatos.<br />Acum vine si capsuniada,asa ca,<br />un smoothie,ar fi perfect.<br />Cred ca merge si cu banane,suc de morcovi,sau chiar cu suc de mere si spanac verde.<br />Combinatiile sunt infinite.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.com