O reteta pe care am tinut neaparat sa o testez. Mi s-a parut interesant sa fac ceva dulce fara foc si, mai ales, fara zahar.

Trufele sunt delicioase! Sunt dulci, aromate si ...neasteptat de satioase. Trebuie consumate cat sunt inca proaspete, pentru ca dupa 2-3 zile bomboanele devin prea uscate (cel putin pentru gustul meu). 

Sursa de inspiratie au fost bomboanele de la Raw Vegan Joy.





Ingrediente:
  • 100g curmale fara samburi
  • 1 lingurita pudra de roscove (solubil)
  • 1 lingura fulgi de cocos + fulgi de cocos
Curmalele se lasa la inmuiat in apa calduta pentru 2 ore. Curmalele hidratate se proceseaza intr-un mixer de bucatarie. Daca e nevoie se mai adauga din apa in care au stat la hidratat. Se adauga apoi pudra de roscove si o lingura fulgi de cocos si se framanta pana rezulta un aluat elastic. Se formeaza cu mana trufele de marimea dorita, care apoi se tavalesc prin cocos. 

Un sfarsit de saptamana frumos va doresc!



















This entry was posted on 9/26/2014 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com