Cu dedicatie pentru mama lui Mr.Green Foot: sper sa va placa lichiorul meu de ciocolata.






Ingrediente:
  • 500 ml alcool (28°)
  • 250 ml smantana dulce
  • 200g ciocolata neagra (minim 70% cacao)
  • 1 lingurita nucsoara
  • zahar pudra (optional)

Ciocolata maruntita se topeste la bain-marie impreuna cu smantana. Peste ciocolata racita se toarna alcoolul. Optional se adauga zahar pudra (dupa gust). Lichiorul se toarna in sticla si se agita apoi foarte bine pentru omogenizare. 

Bautura se pastreaza la rece si se consuma in maxim 6 saptamani. Dupa ca. 3 ore este gata de servire. 


Hai noroc! 


















This entry was posted on 4/09/2014 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com