Reteta furata de la un simpozion - nici nu a fost greu, doar toate ingredientele erau la vedere!

Ingrediente:
  • bagheta
  • branza cu mucegai alb
  • nuci
  • miere nezaharisita
  • curmale fara samburi
Painea si branza cu mucegai se taie in bucati marimea 1-2 muscaturi. Optional, painea se prajeste putin, cat sa fie un pic crocanta. Peste paine se aseaza feliile de branza. Se decoreaza cu felii de curmale si cu miez de nuca peste care se picura un pic de miere.

Alternati cu tartine cu somon sau cu pasta de masline. Deasemenea puteti pregati si un mic platou cu branzeturi si fructe uscate. Dar nu va hazardati sa faceti o tona de aperitive.

Pentru cunoscatori!


This entry was posted on 7/11/2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com