Iata ideile mele de cadou pentru anul acesta. Nu uitati sa aruncati un ochi si pe listele din 2010 si 2011, veti gasi si acolo multe lucruri frumoase.

Sperand ca veti gasi aici inspiratia, nu pot decat sa va urez spor la daruit!Ii plac lumanarile? Comanda-i un suport de lumanare decorat manual de la Ina Handmade.
Ii plac bijuteriile? Nimic mai simplu :D Viziteaz-o pe Joséphine si alege, de exemplu, un accesoriu de parUn cadou deosebit poate fi si o oglinda cu rama pictata. Intra in My Neverland si gaseste oglinda perfecta pentru a fi daruita.
Are un laptop? Atunci ce ar fi sa ii daruiesti un rucsac personalizat de la Atelier M?Este o persoana care incearca sa manance cat mai sanatos? Cu siguranta se va bucura atunci pentru un borcanel Condipci din Dulapiorul cu arome.Este adepta DIY? Atunci sigur va stii ce sa faca cu un material colorat si vesel de la Fabrix.

O idee faina de cadou este si un tricou cu un mesaj deosebit. Veti gasi asa ceva in colectia de la Bubbles.


Nu ai cum sa gresesti cu muzica. Ce ar fi daca i-ai darui un CD cu muzica ambientala de la ABBILDUNG?


Sau poate un ceas de perete de la Ceasuri muzicale?


 


Un cadou frumos pentru copii (precum si pentru cei cu suflet de copil) va fi o superba papusa de la Csak neked (Doar tie).

V-a placut ideea cu papusile? Ce ziceti atunci de o papusa handmade facuta la comanda dupa imaginea sarbatoritului(ei)? Este posibil doar la Handmade Dolls.

O idee de cadou pentru fetite mari si mici: perii din lemn pictate si decorate manual de la luk studio.

Pentru cei mici avem Ceva aparte: un costum popular sau poate un costum pentru ocazii deosebite?

Nota: pozele din acest articol sunt preluate de pe site-urile/blog-urile recomandate.


This entry was posted on 11/12/2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com