Pana acum 3-4 ani nu dadeam prea mare atentie ceaiurilor care poposeau la mine in cana. De fapt, sincera sa fiu, nici nu eram o mare bautoare de ceai. Asta pana cand Mr.Green Foot mi-a deschis ochii cu un ceai negru English Breakfast cu putin lapte :D. Dar nu despre asta voiam sa va povestesc!

Vreau sa va recomand un "blog despre ceai, ceaiul baut, ceaiul oferit, ceaiul primit, ceaiul impartit, ceaiul ca si pasiune, ceaiul ca si mod de viata."
Pe kissako sunt prezentate experientele autorului in legatura cu practica ceaiului, trairile lui, propriile lui descoperiri in materie de ceaiuri precum si explicatii detaliate despre pregatirea corecta a acestora. Desi ultimele articole sunt din martie 2010, autorul blog-ului este activ si raspunde la comentarii/intrebari daca este cazul. Tot aici veti gasi si o colectie bogata de blog-uri dedicate ceaiului... asa ca nu imi ramane decat sa va urez: lectura placuta! alaturi de o cana cu ceai, bineinteles :)

This entry was posted on 1/24/2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 comentarii:

  Zazuza spunea...

  ar trebui sa ma disciplinez si sa comentez cand vin prima oara la citit, nu asa, dupa nush cat timp, pentru ca nu mai stiu daca am comentat sau nu anterior :)). oricum, chiar daca am mai zis, mai zic o data. in iarna asta am baut mult ceai - fata de alte perioade - si, cu toate ca raman si eu o impatimita a cafelei - trebuie sa recunosc ca unele arome de ceai m-au surprins in mod placut.

 1. ... on 25 ianuarie 2011, 09:57  
 2. Zebru spunea...

  off-topic si cu o cana de ceai banal de tei in fata - oh, i'm so happy that tomorrow i'll meet the green foot! yay! :D

 3. ... on 27 ianuarie 2011, 00:36  
 4. Mrs. Green Foot spunea...

  Zazuza nu mai stii daca ai comentat sau nu si din vina mea: pentru ca public destul de tarziuuuuuuu comentariile :))

 5. ... on 27 ianuarie 2011, 08:57  
 6. Mrs. Green Foot spunea...

  Zebru stii ceva ce eu nu stiu?:)))))

 7. ... on 27 ianuarie 2011, 08:57  
 8. Zebru spunea...

  da! mmmhm-mmmhm :D

 9. ... on 27 ianuarie 2011, 14:11  
 10. Mrs. Green Foot spunea...

  Tulai, suntem colege :)))))))))) Ce tare!!!

 11. ... on 27 ianuarie 2011, 14:36  
 12. Zebru spunea...

  smart mrs. green foot, he-he :D

 13. ... on 27 ianuarie 2011, 15:32  

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com