This entry was posted on 1/17/2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii:

  Lia spunea...

  Doamne,pozele tale par facute in alt timp,in alta epoca.
  Ce noroc ai sa locuiesti intr-un oras care iti ofera atata "material" :)

 1. ... on 17 ianuarie 2011, 20:31  
 2. Mrs. Green Foot spunea...

  Mersi Lia :)
  Sunt convinsa ca oriunde exista material, trebuie doar sa ai rabdare sa privesti. Si sa nu te grabesti :)

 3. ... on 20 ianuarie 2011, 17:32  
 4. Zazuza spunea...

  sa stii ca de cand ai publicat ma tot uit la poza asta - de fapt in general sunt decalata cu comentariile, peste tot, nu stiu de ce! ca pasionata de fotografie cred ca o sa iti repet mereu de cate ori vin pe aici ca sunt in admiratie fata de momentele pe care le surprinzi. fiecare fotografie spune ceva, si sustine acel ceva cu tarie. un moment care, poate nesurprins, ar fi fost pierdut, isi ridica vocea prin obiectivul camerei tale.

 5. ... on 20 ianuarie 2011, 17:52  
 6. Mrs. Green Foot spunea...

  Ce ma bucur cand reusesc prin pozele mele sa transmit asa de mult, la atatea persoane!

  PS: si eu sunt in urma cu comentariile, uneori imi si vine greu sa exprim in cuvinte cat de mult imi place un anumit post sau o poza.

 7. ... on 20 ianuarie 2011, 17:58  
 8. MONONOKE KITCHEN spunea...

  Imi plac mult poza si titlul.
  Atitudinea domnului e impecabila,
  atmosfera la fel.

 9. ... on 3 februarie 2011, 14:34  

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com