In sfarsit! Targul de produse traditionale "Slow Food" ajunge in Sibiu!


Slow Food Sibiu
Evenimentul va avea loc in data de 10 iulie 2010, la muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului (Complexul National Muzeal Astra), intre orele 10.00-20.00. Vizitatorii vor putea degusta si cumpara specialitati din carne, branzeturi, gemuri, siropuri, ceaiuri si condimente, paine de casa, dulciuri si alte bucate delicioase specifice Transilvaniei.

Organizatori: Asociatia Judeteana de Turism Sibiu si Fundatia ADEPT Transilvania, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu si al Complexului National Muzeal ASTRA.
Parteneri: Slow Food Turda şi Slow Food Tarnava Mare.
Slow Food a fost fondat ca o replica la fast food-uri si viata grabita, la disparitia traditiilor culinare locale si la interesul scazut pentru mancarea consumata, provenienta si gustul acesteia, si la modul in care alegerea alimentelor influenteaza lumea din jurul nostru.


This entry was posted on 7/05/2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii:

  Vaca verde spunea...

  foarte interesant, merci!

 1. ... on 5 iulie 2010, 22:31  
 2. Mrs. Green Foot spunea...

  Pentru putin :)
  Abia astept sa se intample!

 3. ... on 5 iulie 2010, 22:43  
 4. Lia spunea...

  Eu nu voi ajunge acolo,dar te astept cu poze si impresii.
  Mor de invidie :)

 5. ... on 6 iulie 2010, 22:01  
 6. Mrs. Green Foot spunea...

  Si eu eram invidioasa cand auzeam de targul acesta ca se tot organizeaza in Brasov, Cluj sau Timisoara... dar nimic in Sibiu. Si uite ca se intampla si in ograda mea :)
  Sigur o sa ajunga si pe la tine!

 7. ... on 6 iulie 2010, 22:32  
 8. lulu spunea...

  Gren Food, sper sa-l vad si la Bucuresti!Poate ca a fost dar nu am stiut de el, dar acum sunt sensibilizata la idee!
  Multumesc mult!

 9. ... on 8 iulie 2010, 03:10  

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com