Nu rezist, trebuie neaparat sa ma falesc cu noul meu set de condimente :D


Autoarea acestor minunatii este Oana, o sibianca prin adoptiune a carei pasiune este pictura pe sticla. Oanei ii plac mancarurile condimentate, florile si detaliile... ceea ce se si vede in colectiile ei Spices, Flowers si Shabby Chic.Si daca vizitand blogul ei ti s-au lipit ochii si inima de o forma, un vas, o vaza sau un borcanas care este deja vandut... nu ezita sa ii scrii: pentru ca o alta ceasca sau vaza asteapta sa fie pictata de Oana dupa gustul si preferintele tale.

Mersi Oana, pentru Green Spices :)This entry was posted on 5/17/2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comentarii:

  Lia spunea...

  Superbe !
  Iti bucura inima si privirea .
  Ma duc la Oana sa-i fac o vizita :)
  Multumesc pentru link.

 1. ... on 18 mai 2010, 08:47  
 2. karla spunea...

  Superbe!

 3. ... on 18 mai 2010, 12:43  
 4. lulu spunea...

  Chiar ca ai cu ce sa te falesti!Unde le-ai asezat? Cum cade lumina pe ele? Sunt o bucurie!Hm, ce as mai face si eu in vizita cu Lia la Oana!

 5. ... on 24 mai 2010, 20:22  
 6. Mrs. Green Foot spunea...

  Fetelor, borcanasele inca nu si-au pierdut noutatea pentru mine: stau si le admir, si le rasucesc, si ma bucur ca un copil.

  Lia bine ai zis cand ai zis ca bucura inima si privirea...

  Karla, ma bucur ca iti place... treci pe la Oana sa vezi ce mai are prin rafturi... :)

  Lulu, desi cand le-am cumparat aveam in minte destinatia exacta pentru fiecare borcanas, momentan sunt tare nehotarata. Trebuie sa le umplu cu ceva deosebit... mai caut :)

 7. ... on 24 mai 2010, 22:33  

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com