Ingrediente:
  • una persoana Mihai
  • una bucata motor care raspunde la numele Doyle
  • 1 aparat foto
  • 1 destinatie - aici s-a folosit Mongolia

Se amesteca bine toate ingredientele, se lasa totul la dospit ceva vreme... pana proiectul incepe sa prinda contur. Apoi se face ruta, se face bagajul, se porneste la drum. Se serveste langa un vis!


Mihai a avut o idee inedita, aceea de a vinde kilometri. Cumparatorul primea povestea acelor kilometri, fotografiile facute pe acea bucata de drum si o piatra culeasa de acolo. Pe eventualii cumparatori trebuie insa cu regret sa ii anunt ca produsul nu se mai afla pe stoc... kilometri au fost vanduti, iar Mihai este deja in drum spre casa.

Am savurat scrisorile lui Mihai - imi place mult cum scrie, reuseste sa ma transpuna in mijlocul peripetiilor prin care a trecut. Iar drumul spre Mongolia este de vis (frumusetea locurilor o vor demonstra si pozele). Dar uneori visul se transforma in cosmar... de exemplu atunci cand vizitezi lacul Aral si vezi de ce a fost in stare sa faca omul modern...(intr-un comentariu la acest post am gasit si un articol cutremurator despre catastrofa ecologica de la lacul Aral: The Aral Sea)

Cam atat, restul va las pe voi sa descoperiti... spor la citit!


This entry was posted on 10/28/2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com