Salata de capsuni si cascaval


Este foarte cald afara si nu prea ai chef sa pornesti aragazul si sa incepi sa gatesti. Dar parca nici nu esti in stare sa inghiti ceva. Si totusi trebuie sa te hidratezi si sa mananci ceva usor...


Pentru o portie:
  • 10 capsuni mari
  • 1 felie de cascaval
  • 1 castravete
  • otet balsamic

Capsunile si castravetele se spala foarte bine. Cascavalul se taie bucatele, castravetele rondele, iar capsunile in jumatati. Intr-un bol se amesteca toate ingredientele si se adauga cateva picaturi de otet balsamic. Se serveste imediat.

Comentarii

Ina Todoran a spus…
wow! Ce combinatie ciudata!
Mrs. Green Foot a spus…
Ciudata, dar placuta papilelor gustative :)
Johnny_K a spus…
Interesanta combinatie. Trebuie sa o incercam si noi.
Asta mi-aduce aminte de combinatia pepene galben+sunca pe care am gustat-o aici in Ciuc la San Gennaro. :)
Mrs. Green Foot a spus…
Imi dai idei Caline! Tare ma tenteaza o salata de pepene galben cu felii de prosciutto...hmmmm
Calin a spus…
Asa, prosciutto, nu sunca. Stiam eu ca nu e sunca, dar nu imi venea in minte alta denumire atunci pe moment. :P