Iubesc Lifestyle blog pentru stilul de viata pe care il promoveaza, pe Maya pentru pozele si retetele extrem de apetisante. O urmaresc cu placere pe Laura A. - o vrajitoare a aluaturilor si ma inspir de pe blogul Amaliei atunci cand am nevoie de o mancarica gustoasa si rapida. Ma distrez cu Eva in lumea ei fermecata, imi place mult cum scriu Mara si Carpeta plutitoare, si incerc sa descopar Japonia cu ajutorul lui Totoro. Si astept sa se nasca pe Lala Style's Weblog rochia pe care sa "scrie" numele meu.

Tot de la Ina am inca o leapsa restanta: "Poze din copilarie".


Zambareata sunt eu, bebelusa este sora mea mai mica L., baietelul cel dragut este fratele meu I. Din poza lipseste mezina I., la vremea aceea era undeva in burtica mamei. Ascunsi in spatele aparatului erau si mama, tata si bunicii... Pusi la tot familionul!


This entry was posted on 5/18/2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comentarii:

    adra_bell spunea...

    Ce frumoasa trebuie sa fi fost copilaria cu 3 fratiori:)

  1. ... on 10 iunie 2009, 09:29  
  2. Mrs. Green Foot spunea...

    Heheheh, ce tare ne placea sa ne facem casa sub masa: sa adunam pernele dedesubt si sa acoperim masa cu toate paturile la care reuseam sa ajungem. Cu atatea paturi se facea intuneric sub masa, si atunci ce puteam sa facem decat... sa dormim! spre bucuria mamei, cred :)

  3. ... on 10 iunie 2009, 23:19  

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com