Platou cu branza si fructe uscateMerge perfect langa un pahar de vin rosu, dar nu e de lepadat nici langa un vin fiert sau chiar o bere rece. Este foarte usor si rapid de realizat.

Aveti nevoie doar de cascaval si de niste fructe uscate. Cascavalul, taiat in diferite forme, si fructele uscate se aranjeaza pe o farfurie dupa imaginatia fiecaruia. aaaa si sa nu uitati scobitorile!


Aici am folosit 2 tipuri de cascaval - unul cu mucegai nobil alb si un cascaval afumat. Iar ca fructe, de data asta, am pus prune uscate si caise deshidrate, ambele fara samburi. Dar merge perfect si cu stafide, smochine sau curmale.


This entry was posted on 2/08/2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com