Cutiuta albastraIntotdeauna am avut probleme cu mancatul la pranz la serviciu. Motivele au fost/sunt destule: la locul de munca nu exista nici o aparatura de gatit/incalzit mancarea, nu avem un timp dedicat pranzului, lenea de a pregati mancarea pentru a doua zi, monotonia acelorasi feluri de mancare - mai precis banana/marul sau cele doua felii de paine unse cu unt + ce se mai nimerea prin frigider: branza sau o felie de salam.

La un moment dat insa, aproximativ un an in urma, mi-am reevaluat prioritatile in viata si chiar imaginea de sine, si mi-am dat seama ca faceam o greseala imensa neacordand nici o atentie modului in care ma hraneam si implicit sanatatii mele. Ca urmare am inceput sa intreb prietenii, sa sap pe net, sa fiu mai atenta la cei din jur, sa vad si sa inteleg CE si CUM mananca altii la serviciu.

M-am gandit sa deschid seria Cutiutei albastre pentru a-mi aminti in primul rand si apoi a impartasi cu voi ce se poate manca la seviciu avand la dispozitie doar o cutiuta cu capac albastru nu prea etansa, o furculita/lingurita/cutit si o doza mare mare de imaginatie necesara evitarii plictisului la masa.


This entry was posted on 2/08/2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Toate fotografiile de pe acest blog apartin The Green Foot si ABBILDUNG Photography (exceptie imaginile de promovare alte blog-uri/website-uri). Daca doriti sa utilizati imagini sau sa copiati parti din continutul acestui blog va rugam sa ne contactati la adresa MrsGreenFoot[at]gmail.com


All photos on this blog belong to The Green Foot and ABBILDUNG Photography (except those images used to promote other blogs/websites). If you want to use images or copy parts of this blog, please contact us at MrsGreenFoot[at]gmail.com